Hidupku lebih selamat bersama INSURANCE..

Assalamualaikum!!

Pertama sekali  diumumkan saya bukan penjual insurance,apatah lagi memiliki company insurance..Tetapi tahukah anda rerakan betapa pentingnya insurance pada zaman lewat kala ini.Aku baru tersedar bila berkawan dengan orang-orang jual insurance ni,Tapi hampa jangan salah paham,cek bukan nak promote,tapi lebih kepada menyedarkan anda betapa1000xx pentingnya insurance ni terutamanya untuk golongan serba sederhana dan susah geng tegar aku yang dulu bukanlah yang sekarang.

Jika rerakan tidak dapat menyenangkan orang disekeliling anda,sekurang-kurangnya tak menyusahkan mereka bila jadi apa-apa nanti, excident ka, sakit-sakit kronik lain ka,demam panas ka,sawan ka,masuk spital ja konfom-konfom insurance cover.Anda hanya perlu menekan bell saja di spital jika nak order nasik ayam(gegeh).Tak perlu menagih simpati kehulu hilir mencari dana dan menbuat pinjaman,lalu bebas kes Ah Long.Hanya menunjuk Medical Card anda dan semuanya berjalan lancar.Nak masuk spital private apa! hang cakap ja,ambulance tolong bawak.

Skang macam-macam,kalau ada rezeki aku mungkin amek prulady punya.Cover sakit cancer wanita,pastu kalau xcident,kena simbah acid atau terbakar yang merosakkan anggota badan boleh buat plastic surgery,insurance cover pastu dapat duet kalau nak kawen,beranak-ranak(maksudnya anak aku ramai nanti) and bercerai also.Around RM50 saja.Ini hanya maklumat random ja ok! dengan niat nak menarik perhatian anda!.boo..boo..boo..Tapi betul tau tak tipu.


Motif gambar ni amek insurance keluarga bahagia..hahah

Insurance sekarang bukannya saja membantu dari segi kewangan bila kecemasan,tetapi jugak boley buat saving.So hang tak payah risau meroyan yang duet hang akan burn begitu saja kalau selama hang idop hang tak pernah sakit atau lain-lain yang berkaitan. U can get back ur money after a few years (ikut tempoh matangnya).

Kepada yang sudah bekerja dan belum ambil,pergilah kemana-mana badan insurance yang diyakini dan amekla.Kome pegila bertanya lebih lanjut,kalau ada soalan yang terlanjut-lanjut lagi.Skang ada banyak choice.Terima kasih.

Ini adalah nama rakan-rakan saya yang menjual insurance.Boleh hubungi mereka:

Muhammad Akbar   : 012-7806309 (PRUDENTIAL)
Halim Hamid          : 017-4366234 (AIA AFG TAKAFUL)
Nisa : 012-5701984.(AIA AFG TAKAFUL) Shauqi. : 011-24335311.(AIA AFG TAKAFUL)

No comments: